.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
8
Panamat
85
Råris
1
Svarta bönor
½
Mango
1
Lime
1
Salladslök
200
Körsbärstomater
2
Vitlöksklyfta
1
Koriander
12.5
Honung
75
Gräddfil
50
Riven mozzarella
(Innehåller Mjölk)
8
Minitortillas
(Innehåller Gluten, Vete)
1
Ägg
4.5
Vatten
Sätt ugnen på 200°C. Skölj råris [1/2 paket, 2 pers] i en sil under kallt vatten*. Koka sedan upp ris och vatten* (se ingredienslistan) i en kastrull på hög värme. Krydda med en nypa salt*. Sänk värmen och låt sjuda under lock i 18-20 min tills riset är mjukt och genomkokt.
Skölj bönorna i en sil under kallt vatten. Skala mango [1/2 st, 2 pers] och tärna den i 1 cm stora bitar. Skiva salladslök tunt. Pressa vitlök. Hacka koriander. Blanda bönor, mango, salladslök, vitlök och koriander i en skål och krydda med en nypa salt* och peppar*.
Hetta upp en skvätt olivolja* i en stekpanna på medelvärme. Stek det färdigkokta riset, Central American Style kryddmix och ägg* i 3-4 min. Rör ner de hackade grönsakerna, stek i 3-4 min. Tillsätt mozzarella och stek i 1-2 min. Krydda med en nypa salt* om nödvändigt.
Klä en plåt med bakplåtspapper och lägg tortillabröden på den. Lägg de stekta grönsakerna på ena halvan av varje tortilla och vik ihop dem. Tillaga dina quesadillas i 5-7 min i ugnen, tills de har fått en gyllene färg och osten har smält. STEP 5) Halvera körsbärstomater. Blanda gräddfil [1/2 burk, 2 pers], honung och limejuice [1 tsk, 2 pers | 2 tsk, 4 pers] i en skål. Smaksätt med en nypa salt* och peppar*.
[description]
Servera dina quesadillas rykande varma från ugnen med körsbärstomaterna och dressing vid sidan av.