Laxwrap med dill- och senapssås
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Laxwrap med dill- och senapssås

Laxwrap med dill- och senapssås

2 portioner | med fräsch sallad och rädisa

Superenkla och utsökt goda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser till 2 portioner ingår. Idag frestar vi med härliga lunchwraps, som lätt kan förberedas i god tid om du vill ta med dem till jobbet eller på picknick. Vi fyller våra wraps med kallrökt lax, en sötsyrlig sallad med rödlök, dill och honung- och senapsdressing, och färsk rädisa.

Allergener:
Fisk
Gluten
Vete
Sulfiter
Ägg
Senap

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid15 minuter
15 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Kallrökt lax

(Innehåller Fisk)

2 st

Tortillabröd

(Innehåller Gluten, Vete)

1 portionspåse

Dill

40 g

Honung- & senapsdressing

(Innehåller Sulfiter, Ägg, Senap)

1 st

Sallad

75 g

Rädisor

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)1731 kJ
Energi (kcal)414 kcal
Fett17.3 g
varav mättat2.7 g
Kolhydrater43.2 g
varav socker6.6 g
Protein20.1 g
Salt2.6 g

Instruktioner

Förbered grönsaker
1

Ansa sallad, separera salladsbladen og grovhacka.

Skär rädisa i tunna skivor.

Finhacka dill.

 

Gör sallad
2

Blanda honung- och senapsdressing, dill och salt [1/4 tsk] i en stor skål.

Vänd sallad i skålen.

Värm tortillas
3

Värm upp ugnen till 220°C/200°C (varmluft) om du inte har en mikrovågsugn.

Värm tortillas i 30-60 sek i mikrovågsugnen, eller täckta med folie i ugnen i 4-5 min.

TIPS: Våra tortillas kan ätas som de är, men vi rekommenderar att värma dem.

Servera
4

Lägg sallad, rädisa och lax på tortillas.

Vik ihop till wraps.

Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image