Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 2x3 steg och portionerade ingredienser för 2x2 personer ingår. Goda lunchmackor tröttnar vi aldrig på! Denna lyxiga variant gör du enkelt på fluffigt briochebröd med aprikoschutney som steks gyllene med en fyllning på gouda, prosciutto och rucola. Få en härlig start på morgonen med denna underbara smoothie och uträtta stordåd resten av dagen. Vi fyller vår gröna smoothie med mango, avokado, spenat, yoghurt och honung och tillsätter färsk mynta för en frisk touch.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
2 st
Briochebröd
(Innehåller Ägg, Gluten, Mjölk, Vete Kan innehålla Sesam, Soja)
50 g
Riven gouda
(Innehåller Mjölk)
40 g
Rucola
50 g
Aprikoschutney
(Innehåller Senap)
100 g
Prosciutto
25 g
Honung
1 st
Avokado
1 portionspåse
Mynta
150 g
Yoghurt
(Innehåller Mjölk)
1 st
Mango
30 g
Spenat
1 msk
Smör till stekning
Dela bröd på mitten.
Bre brödhalvor med aprikoschutney.
Fyll bröd med gouda, prosciutto och rucola.
Smält en klick smör i en stor stekpanna på medelvärme.
Stek brödet i 2–3 min per sida, eller tills brynt.
Halvera sandwich och servera den medan den är varm.
Skala och skär mango i två delar längs med kärnan i mitten. Tärna i stora bitar.
Halvera och kärna ur avokado. Gröp ur den med en sked.
Skölj spenat.
Plocka myntablad.
Tillsätt mango, avokado, spenat, myntablad, yoghurt och honung till mixern.
Mixa i 1–2 min, eller tills slätt.
TIPS: Tillsätt några isbitar när du mixar för en kallare och fylligare smoothie.
Servera smoothie i 2 glas.