Superenkla och utsökt goda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 portioner ingår. Wraps passar perfekt när du vill äta en lyxig lunch eller kanske förbereda en härlig picknick. Vi värmer tortillabröd och fyller dem med färsk avokado, knapriga valnötter och en underbar sallad med kål, kapris, gurka och krämig pestodressing.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
2 st
Tortillabröd
(Innehåller Gluten, Vete)
2 st
Avokado
1 st
Gurka
150 g
Förskuren spetskål
40 g
Valnötter
(Innehåller Nötter Kan innehålla Sesam, Jordnötter)
30 g
Kapris
100 g
Krämig pestodressing
¼ tsk
Salt (steg 2)
Halvera och kärna ur avokado. Gröp ur med en sked och tärna i 1/2 cm stora bitar.
Finhacka gurka.
Grovhacka valnötter.
Blanda pestodressing, kål, kapris, gurka, salt [1/4 tsk] och en nypa peppar i en stor skål.
Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft) om du inte har en mikrovågsugn.
Värm tortillas i 30–60 sek i mikrovågsugnen eller täckta med folie i ugnen i 4–5 min.
TIPS: Våra tortillas kan ätas som de är, men vi rekommenderar att värma dem.
Fördela sallad, avokado och valnötter i mitten av varje tortilla.
Krydda med en nypa salt och peppar och rulla ihop till wraps.