Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Lyxa till lunchen med en enkel och välsmakande wrap som du svänger ihop på nolltid. Vi fyller vår wrap med avokado, salladsost och en srirachaslaw med koriander som är både krämig och krispig.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
2 st
Tortillabröd
(Innehåller Gluten, Vete)
2 st
Avokado
150 g
Förskuren spetskål
1 portionspåse
Koriander
150 g
Grekisk salladsost
(Innehåller Mjölk)
2 st
Butter Chicken
(Innehåller Selleri, Jordnötter, Nötter, Mjölk)
100 g
Majonnäs
(Innehåller Senap, Ägg)
20 g
Sriracha
½ tsk
Salt (steg 3)
Om du vill värma tortillas, värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft) om du inte har en mikrovågsugn.
Värm tortillas på en tallrik i 30–60 sek i mikrovågsugnen, eller täckta med folie i ugnen i 4–5 min.
Finhacka koriander.
Smula salladsost i en skål.
TIPS: Våra tortillas kan ätas rätt ur påsen, men vi rekommenderar att värma dem.
Halvera och kärna ur avokado.
Gröp ur avokado ur skalet med en sked, och skär det i 1/2 cm tunna skivor.
Blanda majonnäs och srirachasås i en stor skål.
Tillsätt kål, koriander, salt [1/2 tsk] och en nypa peppar till skålen och blanda tills kålen är täckt med majonnäs.
Fördela srirachaslaw, salladsost och avokado i mitten på varje tortilla och krydda med salt och peppar.
Vik in sidorna på tortilla och rulla ihop till wraps.