Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Rätter som är perfekta att dela och receptkort med 4 steg. Bjud på en liten bit av Mexiko med dessa supergoda nachos som toppas med smält ost, texmexkryddad nötfärs, tomat, koriander och gräddfil. Äkta comfort food som smakar som bäst tillsammans med vänner och familj.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
150 g
Tortillachips
(Kan innehålla Mjölk)
200 g
Riven gouda
(Innehåller Mjölk)
150 ml
Gräddfil
(Innehåller Mjölk)
2 st
Tomat
1 st
Jalapeno
5 g
Tex-Mex
225 g
Nötfärs
¼ tsk
Salt till kött
Värm ugnen till 200 °C/180 °C (varmluft).
Placera tortillachips på en plåt med bakplåtspapper och strö över gouda.
Grädda i 4–5 min, eller tills osten har smält.
Hetta upp en skvätt olivolja i en stor stekpanna på medelhög värme.
Tillsätt nötfärs, Tex-Mex och salt. Stek i 4–5 min, eller tills brynt.
VIKTIGT: Köttfärsen är färdiglagad när den är genomstekt och utan inslag av rosa.
Under tiden, grovhacka tomat.
Kärna ur och finhacka jalapeno.
TIPS: Skippa jalapeno, eller använd mindre om du inte tycker om stark mat.
Servera nachos direkt från plåten och toppa med nötfärs, tomat, jalapeno och gräddfil.