Vi kategoriserar recept som “Klimatsmarta” om de producerar minst 50 % mindre koldioxid än en genomsnittlig måltid från HelloFresh. Du kan hitta mer information i vårt Hjälpcenter.
Thailand står för inspirationen till kvällens middag som består av en värmande kidneybönscurry med en mängd spännande smaker. Vi kokar citrongräsris och lagar vår curry med kokosmjölk, sojasås, spenat, lime, paprika och vår egen kryddbandning Ga-Laksa. Till sist toppar vi hela härligheten med chiliolja och en krispig blandning av rostad lök, jordnötter och koriander.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
1 paket
Kidneybönor
200 ml
Kokosmjölk
1 st
Vitlöksklyfta
1 portionspåse
Koriander
½ st
Lime
150 g
Långkornigt vitt ris
8 g
Ga-Laksa
25 ml
Sojasås
(Innehåller Vete, Soja, Gluten)
1 st
Citrongräs
½ st
Rostad lök
(Innehåller Gluten)
20 g
Saltade jordnötter
(Innehåller Jordnötter Kan innehålla Sesam, Nötter)
1 st
Paprika
30 g
Spenat
(Kan innehålla Selleri)
1 g
Chiliflakes
½ msk
Olivolja (steg 1)
½ tsk
Salt (steg 1)
2.5 dl
Vatten (steg 1)
1.5 msk
Olivolja (steg 2)
1 msk
Olivolja (steg 3)
½ dl
Vatten (steg 4)