.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
50
Sojasås
(Innehåller Vete, Soja, Gluten)
1
Koriander
120
Nudlar
8
Grönsaksbuljong
200
Skogschampinjoner
200
Körsbärstomater
1
Vitlöksklyfta
1
Ingefära
25
Honung
100
Spenat
10
Sesamfrön
20
Cashewnötter
Koka upp vatten* i en vattenkokare. Häll i det kokande vattnet i en kastrull och koka nudlar [1/2 paket, 2 pers] och grönsaksbuljong i 6 min. Häll av vattnet och lägg tillbaka nudlarna i kastrullen. Ringla över en skvätt olja* och rör om.
Kvarta champinjoner. Halvera körsbärstomater. Skala och pressa vitlök. Skala och finriv ingefära [10 g, 2 pers | 20 g, 4 pers].
Blanda vitlök, ingefära, soja och honung i en skål. Krydda med en nypa salt* och peppar*. Ställ dressingen åt sidan.
Hetta upp en skvätt olja* i en stekpanna på hög värme. Fräs svampen i 5-7 min. Krydda med salt* och peppar* om det behövs.
Hacka koriander. Blanda nudlarna och tomathalvorna med svampen och stek i 2-3 min. Tillsätt dressingen, spenat och sesamfrön. Värm upp under omrörning i 1-2 min.
Fördela nudelsalladen mellan era tallrikar, strö över cashewnötter och koriander, och hugg in.