Pannstekt havsabborre och gräslöks-mornaysås
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pannstekt havsabborre och gräslöks-mornaysås

Pannstekt havsabborre och gräslöks-mornaysås

med örtpotatis och rostad spetskål

Taggar:
Glutenfri
Allergener:
Fisk
Mjölk
Ägg

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
30 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Havsabborre

(Innehåller Fisk)

100 g

Mornaysås

(Innehåller Mjölk)

1 portionspåse

Gräslök

2 st

Vitlöksklyfta

400 g

Småpotatis

1 st

Schalottenlök

1 portionspåse

Bladpersilja

½ st

Citron

30 g

Salladsmix

200 g

Spetskål

10 g

Pinjenötter

(Kan innehålla Vete, Nötter, Jordnötter, Sesam, Korn, Havre, Råg, Spelt)

20 g

Finriven ost

(Innehåller Mjölk, Ägg)

Ingår inte i din leverans

½ msk

Olivolja (steg 3)

¼ tsk

Socker (steg 3)

2 msk

Smör (steg 5)

½ dl

Vatten (steg 5)

½ msk

Olivolja (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3065 kJ
Energi (kcal)733 kcal
Fett41.8 g
varav mättat17.1 g
Kolhydrater42.5 g
varav socker9.7 g
Protein44.1 g
Salt1.1 g

Köksredskap

Bakplåt
Stekpanna
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6