Fläskytterfilé, prosciutto, ostronskivling och tryffelolja – visst börjar det redan vattnas i munnen? I kväll står en riktig festmiddag på menyn, och du får chansen att känna dig som en äkta mästerkock. Vi bryner prosciuttolindad fläskytterfile i stekpannan, och sedan sköter den sig själv i ugnen medan vi svänger ihop tryffelmos, broccolini med krispig pankotopping och en ljuvlig svampsås med dragon. Sedan kan den kulinariska upplevelsen börja!
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
300 g
Fläskytterfilé
200 g
Ostronskivling
2 st
Vitlöksklyfta
1 paket
Matlagningsgrädde
(Innehåller Mjölk)
8 ml
Tryffelolja
50 g
Prosciutto
500 g
Bakpotatis
1 portionspåse
Dragon
4 g
Kycklingbuljong
150 g
Broccolini
10 g
Pinjenötter
(Kan innehålla Vete, Nötter, Jordnötter, Sesam, Korn, Havre, Råg, Spelt)
25 g
Pankoströbröd
(Innehåller Gluten, Vete)
3 msk
Mjölk (steg 1)
½ tsk
Salt (steg 1)
½ msk
Olivolja (steg 2)
1 msk
Olivolja (steg 3)
¼ tsk
Salt (steg 3)
1 msk
Smör (steg 5)
½ dl
Vatten (steg 5)