Taco tisdag eller taco fredag? Du bestämmer! Vi steker pulled beans, som blixtsnabbt får du den perfekta tacosmaken av vår Tex-Mex kryddblandning. Vi rör ihop en fantastisk tomatsalsa, med karakteristisk smak av koriander. Vi bygger våra tacos med pulled beans, tomatsalsa, coleslaw, och en ljuvlig cajunmajo. Och så lite jalapeño till de modiga!
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
240
Pulled beans
(Innehåller Gluten, Vete, Korn, Ägg, Soja)
8
Minitortillas
(Innehåller Gluten, Vete)
75
Strimlad salladsmix
5
Tex-Mex
2
Tomat
1
Ekologisk lime
1
Koriander
1
Jalapeno
½
Rödlök
4
Ay Cajun-ba
(Innehåller Sulfiter)
50
Majonnäs
(Innehåller Senap, Ägg)
1
Morot
Riv morot (oskalad) grovt. Finhacka tomat och rödlök [1/2 st, 2P]. Skiva jalapeño tunt. Grovhacka koriander. Skär lime i klyftor.
Hetta upp en skvätt olivolja* i en stor stekpanna på medelhög värme. Tillsätt pulled beans, Tex-Mex, en skvätt vatten*, en nypa salt* och peppar*. Stek tills brynt, 3-4 min.
Blanda majonnäs, Ay Cajun-ba och en skvätt vatten* i en liten skål.
Blanda tomat, rödlök (använd mindre om du inte är så förtjust i lök), en generös skvätt limejuice, och hälften av koriandern i en medelstor skål. Krydda med en nypa salt* och peppar*.
Blanda salladsmix [1/2 påse, 2P], morot, en skvätt limejuice och cajunmajo [1 msk | 2 msk] i en stor skål. Värm tortillas snabbt på en torr stekpanna eller på en tallrik i micron i 10 s intervaller, tills genomvarma.
Sätt fram allt på bordet. Bre cajunmajo på tortillas, och toppa med coleslaw, pulled beans och tomatsalsa. Garnera med jalapeño och resterande koriander.