Den kulinariska resan går till Mexico, och bjuder på en räktacos med massor av spännande tillbehör. En vacker cajunmajo rör du ihop på få minuter.Tomatsalsan bjuder på en perfekt balanserad mix av salt och surt. Jalapeños ger rätten styrka.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
150
Räkor
(Innehåller Kräftdjur, Sulfiter Kan innehålla Mjölk, Ägg, Senap, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Blötdjur)
5
Tex-Mex
8
Minitortillas
(Innehåller Gluten, Vete)
150
Kålmix
2
Tomat
1
Ekologisk lime
1
Koriander
1
Jalapeno
1
Rödlök
4
Ay Cajun-ba
(Innehåller Sulfiter)
50
Majonnäs
(Innehåller Senap, Ägg)
2
Vetemjöl
Finhacka tomat och rödlök. Skiva jalapeño tunt. Grovhacka koriander. Dela lime i klyftor. Grovhacka räkor.
Blanda majonnäs, Ay Cajun-ba och en skvätt vatten* i en skål. Blanda tomat, hälften av koriander och en generös skvätt limejuice i en ny skål.
Blanda mjöl* och Tex-Mex i en skål. Tillsätt räkor och rödlök, blanda så de täcks av mjölmixen.
Hetta upp en skvätt olivolja* i en stor stekpanna på medelhög värme. Stek räkor och lök i 3 min, eller tills genomstekta. VIKTIGT: Räkorna är färdiglagade när köttet är vitt och ytan är ogenomskinlig.
Blanda salladsmix, en skvätt limejuice och 1 msk cajunmajo i en skål. Värm minitortillas i 10 s intervaller på ett fat i mikrovågsugn, eller snabbt i en torr stekpanna, tills uppvärmda.
Sätt fram alla ingredienser på bordet. Bre cajunmajo på minitortillas. Toppa med coleslaw, räkor och tomatsalsa. Garnera med jalapeño och resterande koriander.