Spanish style brothy haddock and rice stew
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Spanish style brothy haddock and rice stew

with gremolata and shaved lemony fennel

Allergener:
Selleri
Fisk
Soja

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
25 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Långkornigt vitt ris

1 st

Lök

1 st

Tomat

4 g

Rökt paprikapulver

4 g

Grönsaksbuljong

(Innehåller Selleri)

30 g

Fisksås

(Innehåller Fisk, Soja)

250 g

Kolja

(Innehåller Fisk)

1 st

Vitlöksklyfta

1 portionspåse

Bladpersilja

1 st

Citron

½ st

Fänkål

Ingår inte i din leverans

3 dl

Vatten till ris

½ tsk

Salt till ris

¼ tsk

Salt till fisk

3 dl

Vatten till soppa

¼ tsk

Salt till soppa

2 msk

Olja till gremolata

¼ tsk

Salt till gremolata

1 msk

Olja till stekning

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2878 kJ
Energi (kcal)688 kcal
Fett24.7 g
varav mättat3.7 g
Kolhydrater77.3 g
varav socker8.3 g
Protein37.5 g
Salt6.9 g

Instruktioner

1
2
3
4
5
6