Spinach ricotta gnudi in tomato sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Spinach ricotta gnudi in tomato sauce

with rucola and sun dried tomato salad

Allergener:
Mjölk
Ägg
Selleri
Senap
Sulfiter

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

60 g

Spenat

100 g

Ricotta

(Innehåller Mjölk)

1 st

Vitlöksklyfta

20 g

Finriven ost

(Innehåller Mjölk, Ägg)

1 paket

Krossade tomater, vitlök & lök

1 st

Lök

1 portionspåse

Basilika

4 g

Hello Sunrise

(Innehåller Selleri, Senap)

4 g

Vitlöksflörter

40 g

Rucola

50 g

Soltorkade tomater

1 st

Gurka

12 ml

Balsamvinäger

(Innehåller Sulfiter)

10 g

Pinjenötter

(Kan innehålla Vete, Nötter, Jordnötter, Sesam, Korn, Havre, Råg, Spelt)

Ingår inte i din leverans

1 st

Ägg (steg 1)

4 msk

Vetemjöl (steg 1)

1 msk

Smör (steg 1)

1 msk

Olivolja (steg 3)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2284 kJ
Energi (kcal)546 kcal
Fett30.7 g
varav mättat12.8 g
Kolhydrater47.1 g
varav socker18.9 g
Protein23.1 g
Salt4.6 g

Instruktioner

1
2
3
4
5
6