Kött, sås, potatis och grönsaker serverar vi ikväll i form av en ytterst delikat och mättande kombination. Vi kokar morot och potatis och mosar dem till ett vackert orange morot- och potatismos. Köttet skär vi i medaljonger och steker till perfektion. Kvällens ljuvliga sås innehåller gräslök och crème fraiche, och så toppar vi härligheterna med stekt svamp och schalottenlök.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
500 g
Bakpotatis
1 st
Morot
300 g
Fläskytterfilé
1 paket
Crème fraiche
(Innehåller Mjölk)
1 portionspåse
Gräslök
100 g
Champinjoner
1 st
Schalottenlök
4 g
Kycklingbuljong
3 msk
Mjölk (steg 1)
½ tsk
Salt (steg 1)
1 msk
Smör (steg 1)
1 msk
Smör (steg 3)
½ dl
Vatten (steg 5)
¼ tsk
Salt (steg 5)