topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tikka masala lax

Tikka masala lax

med vitlöksris och gurk- och koriandersallad

Taggar:
Glutenfri
Allergener:
Fisk
Selleri
Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid35 minuter
25 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Laxfilé

(Innehåller Fisk)

1 st

Lök

4 g

Grönsaksbuljong

(Innehåller Selleri)

1 burk

Tomatpuré

2 st

Vitlöksklyfta

4 g

Milda Mahal

30 g

Tikka masala

150 ml

Matlagningsgrädde

(Innehåller Mjölk)

150 g

Basmatiris

1 st

Gurka

½ st

Lime

1 portionspåse

Mynta

2 st

Morot

10 g

Ingefärspasta

Ingår inte i din leverans

3 dl

Vatten (steg 2)

½ tsk

Salt (steg 2)

½ msk

Olivolja (steg 2)

1 msk

Smör (steg 3)

2 dl

Vatten (steg 3)

1 tsk

Socker (steg 4)

½ tsk

Salt (steg 4)

¼ tsk

Salt (steg 5)

½ msk

Olivolja (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)4247 kJ
Energi (kcal)1015 kcal
Fett57.8 g
varav mättat25.7 g
Kolhydrater92.1 g
varav socker19.2 g
Protein38 g
Salt6.3 g

Köksredskap

Stekpanna
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6