Vegetarian lentil bolognese tortelloni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarian lentil bolognese tortelloni

Vegetarian lentil bolognese tortelloni

with italian style cheese and fresh oregano

Taggar:
Vegetarisk
Allergener:
Vete
Mjölk
Ägg
Gluten
Selleri
Soja

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
30 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Tortelloni med ricotta och spenat

(Innehåller Vete, Mjölk, Ägg, Gluten Kan innehålla Blötdjur, Selleri, Nötter, Fisk, Kräftdjur, Senap, Soja)

50 g

Röda linser

(Kan innehålla Gluten)

½ burk

Tomatpuré

4 g

Grönsaksbuljong

(Innehåller Selleri)

4 g

Vitlöksflörter

4 g

Medelhavets Pärla

1 st

Worcestershiresås

(Innehåller Soja)

1 st

Tomat

1 st

Morot

½ st

Lök

½ paket

Matlagningsgrädde

(Innehåller Mjölk)

20 g

Italiensk hårdost, hyvlad

(Innehåller Mjölk)

1 portionspåse

Oregano

Ingår inte i din leverans

3 dl

Vatten (steg 1)

1 msk

Olivolja (steg 2)

½ tsk

Salt (steg 3)

1.5 dl

Vatten (steg 3)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2714 kJ
Energi (kcal)649 kcal
Fett19.1 g
varav mättat5.6 g
Kolhydrater87.4 g
varav socker18.8 g
Protein26.6 g
Salt4.9 g

Köksredskap

Stekpanna
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6