Vegetarisk ”chili-dog” på vegofärs
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk ”chili-dog” på vegofärs

Vegetarisk ”chili-dog” på vegofärs

med syltad lök och srirachamajonnäs

Taggar:
Vegetarisk
Plantbaserat
Allergener:
Gluten
Korn
Soja
Vete
Havre
Sulfiter

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
20 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

160 g

Vegofärs

(Innehåller Gluten, Korn, Soja)

2 st

Korvbröd

(Innehåller Gluten, Vete, Havre Kan innehålla Ägg, Senap, Soja, Nötter, Sesam, Mjölk)

1 burk

Tomatpuré

4 g

Rökt paprikapulver

50 g

Vegansk srirachamajonnäs

1 portionspåse

Koriander

½ st

Lime

1 st

Äpple

½ st

Rödlök

30 g

Spenat

500 g

Potatis

4 g

Ay Cajun-ba

(Innehåller Sulfiter)

½ g

Chiliflakes

Ingår inte i din leverans

¼ tsk

Salt (steg 2)

¼ tsk

Socker (steg 2)

1 msk

Ketchup (steg 4)

½ tsk

Salt (steg 4)

1.5 dl

Vatten (steg 4)

¼ tsk

Salt (steg 3)

½ msk

Olivolja (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3269 kJ
Energi (kcal)781 kcal
Fett29.5 g
varav mättat3 g
Kolhydrater98.9 g
varav socker21.4 g
Protein27.9 g
Salt4.8 g

Köksredskap

Bakplåt
Stekpanna

Instruktioner

1
2
3
4
5
6