En riktigt härlig vegorätt skapar du enkelt av färdiga pulled beans, som du steker med rödlök och vår ljuvliga krydderiblandning som vi kallar Vitlöksflörter. Våra sprödstekta pulled beans får huvudrollen i våra fantastiska gyrowraps, som även innehåller sallad, tomat och örtdressing. Krispiga rostade potatisskivor fulländar rätten!
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
300
Potatis
1
Rödlök
1
Sallad
1
Tomat
1
Bladpersilja
240
Pulled beans
(Innehåller Gluten, Vete, Korn, Ägg, Soja)
4
Vitlöksflörter
75
Yoghurt
(Innehåller Mjölk)
40
Aioli
(Innehåller Ägg, Senap)
10
Finriven ost
(Innehåller Mjölk, Ägg)
2
Tortillabröd
(Innehåller Gluten, Vete)
¼
Salt (steg 3)
Sätt ugnen på 240°C/220°C varmluft. Skär potatis (oskalad) i 1 cm tunna skivor på bredden och placera på en plåt med bakplåtspapper. Blanda med lite olivolja, en generös nypa salt och peppar. Rosta i ugnen i 15-18 min, eller tills gyllene, vänd efter halva tiden.
Skiva rödlök tunt. Bryt av salladsblad, och riv dem i mindre bitar. Skär tomat i tunna skivor. Finhacka persilja.
Hetta upp en skvätt olivolja i en stor stekpanna på medelhög värme. Stek pulled beans, rödlök, Vitlöksflörter, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] och en nypa peppar i 3-4 mins, eller tills löken är genomskinlig och pulled beans är brynta. Ta av stekpannan från värme.
Blanda yoghurt, persilja, aioli, ost [1/2 paket, 2P] och en skvätt vatten i en liten skål. Krydda med en nypa salt och peppar.
Packa in tortillas i folie. Värm dem i ugnen i 4-5 min, när det återstår 5 min av potatisens tillagningstid.
Bygg gyrowraps med tortillas, pulled beans, rödlök, sallad och tomat. Ringla över lite örtdressing. Rulla ihop tortillas till wraps. Servera dem med potatisskivor, resterande sallad och tomat. Ringla örtdressing över salladen, och servera resten som dipp. TIPS: Värm eventuellt wraps i en torr, varm stekpanna i 10 sek per sida tills lättrostad.