En riktigt härlig vegorätt skapar du enkelt av färdiga pulled beans, som du steker med rödlök och vår ljuvliga krydderiblandning som vi kallar Vitlöksflörter. Våra sprödstekta pulled beans får huvudrollen i våra fantastiska gyrowraps, som även innehåller sallad, tomat och örtdressing.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
1 st
Rödlök
1 st
Sallad
1 st
Tomat
1 portionspåse
Bladpersilja
240 g
Pulled beans
(Innehåller Gluten, Vete, Korn, Ägg, Soja)
4 g
Vitlöksflörter
4 st
Tortillabröd
(Innehåller Gluten, Vete)
50 g
Majonnäs
(Innehåller Senap, Ägg)
½ st
Vitlöksklyfta
75 ml
Gräddfil
(Innehåller Mjölk)
¼ tsk
Salt (steg 2)
Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft) om du inte har en mikrovågsugn.
Skär rödlök i tunna skivor.
Hetta upp en skvätt olivolja i en stor stekpanna på medelhög värme.
Stek pulled beans, rödlök, Vitlöksflörter, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] och en nypa peppar i 3-4 min, eller tills löken har mjuknat.
Ta av stekpannan från värme.
Under tiden, bryt av salladsblad, och riv i mindre bitar.
Skär tomat i tunna skivor.
Finhacka persilja.
Finhacka eller pressa vitlök [1/2 st, 2P].
Blanda gräddfil, persilja, majonnäs, vitlök och en skvätt vatten i en liten skål.
Krydda med salt och peppar.
Värm tortillas i 30-60 sek i mikrovågsugnen, eller täckta med folie i ugnen i 4-5 min.
Fyll tortillas med pulled beans, lök, sallad och tomat.
Ringla över lite örtdressing och rulla ihop tortillas till wraps.