Sloppy Joe är en mycket populär sandwich i USA. Vår smaskiga variant innehåller vegofärs och salladslök stekt med senap och Worcestershiresås, och en fräsch rödkålsslaw. Vi serverar vår Sloppy Joe med hemgjord krispig klyftpotatis.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
500
Potatis
1
Salladslök
75
Rödkål, förskuren
160
Vegofärs
(Innehåller Gluten, Korn, Soja)
6
Senap
(Innehåller Senap)
1
Worcestershiresås
(Innehåller Soja, Gluten, Korn, Senap)
2
Briochebröd
(Innehåller Ägg, Gluten, Mjölk, Vete Kan innehålla Sesam, Soja)
4
Ay Cajun-ba
(Innehåller Sulfiter)
50
Srirachamajonnäs
(Innehåller Ägg, Senap)
1
Morot
1
Olivolja (steg 3)
1
Vatten (steg 4)
2
Ketchup (steg 4)
Sätt ugnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skär potatis (oskalad) i 2 cm breda klyftor och placera dem på en plåt med bakplåtspapper. Blanda med lite olivolja, salt och peppar.
Rosta i ugnen i 25-30 min, eller tills gyllene.
Samtidigt, skär salladslök i tunna skivor, dela upp de vita och de gröna.
Riv morot (oskalad).
Vispa ihop hälften av srirachamajonnäsen och en skvätt vatten till en lättflytande konsistens i en medelstor skål. Krydda med en nypa salt och peppar. Rör ner rödkål och morot.
Hetta upp olivolja [1 msk | 2 msk] i en stekpanna på medelhög värme.
Stek vit salladslök, vegofärs och Ay Cajun-ba i 4-5 min, eller tills lätt brynt.
Sänk till medellåg värme.
Rör i senap [1/2 paket, 2P], Worcestershiresås, ketchup [2 msk | 4 msk] och vatten [1 msk | 2 msk] med vegofärsen. Smaka av med salt och peppar.
Ta av från värme och täck med lock.
Värm briochebröd på gallret i ugnen i 3-4 min, tills genomvarma, när det återstår 4 min av klyftpotatisens tillagningstid.
Dela briochebröd på mitten och bre resterande srirachamajonnäs på bottenhalvan.
Toppa med vegofärs, en sked rödkålsslaw och lite grön salladslök.
Servera Sloppy Joe med klyftpotatis och resterande rödkålsslaw.