Här skämmer vi bort er med massor av härliga råvaror som tillsammans ger er en underbar rätt som serveras i djupa skålar. Vi börjar med ris, som får extra god smak av att kokas med stekt kokos. När riset kokar så svänger ihop en fantastisk avokadosallad med kålrabbi, morot, koriander och mynta. Vi toppar vår bowl med stekta räkor och en spännande ingefärsås med chili, lime, soja och vitlök.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
150 g
Räkor
(Innehåller Kräftdjur)
½ st
Röd chili
25 ml
Sojasås
(Innehåller Vete, Soja, Gluten)
1 st
Ingefära
1 st
Vitlöksklyfta
½ st
Lime
1 portionspåse
Mynta & koriander
150 g
Långkornigt vitt ris
½ st
Kålrabbi, vit
1 st
Morot
15 g
Riven kokos
(Kan innehålla Korn, Sesam, Råg, Jordnötter, Vete, Gluten, Nötter, Spelt, Havre)
½ st
Avokado
2.5 dl
Vatten (steg 1)
½ tsk
Salt (steg 1)
½ msk
Olivolja (steg 1)
2 tsk
Socker (steg 3)
1 msk
Olivolja (steg 3)
¼ tsk
Salt (steg 4)