Wraps med rökt lax och dilldressing
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Wraps med rökt lax och dilldressing

Wraps med rökt lax och dilldressing

2 portioner | med gurka och spenat

Superenkla och utsökt goda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Om du är förtjust i wraps och lax kommer du att älska denna matiga variant. Vi fyller varma tortillabröd med rökt lax, färsk gurka och spenat samt en krämig dilldressing med gräddfil – sen är det bara att hugga in!

Taggar:
Under 650 kcal
Allergener:
Gluten
Vete
Fisk
Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstidtio minuter
tio minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

2 st

Tortillabröd

(Innehåller Gluten, Vete)

100 g

Kallrökt lax

(Innehåller Fisk)

1 portionspåse

Dill

150 ml

Gräddfil

(Innehåller Mjölk)

1 st

Gurka

60 g

Spenat

Ingår inte i din leverans

¼ tsk

Salt till dressing

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)1840 kJ
Energi (kcal)440 kcal
Fett21.7 g
varav mättat8 g
Kolhydrater39.3 g
varav socker6.1 g
Protein20.9 g
Salt3.1 g

Instruktioner

Värm tortillas
1

Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft) om du inte har en mikrovågsugn.

Värm tortillas i 30–60 sek i mikrovågsugnen, eller täckta med folie i ugnen i 4–5 min.

TIPS: Våra tortillas kan ätas som de är, men vi rekommenderar att värma dem.

Förbered grönsaker
2

Skölj spenat.

Skala gurka i långa band med en potatisskalare.

Finhacka dill.

Blanda dressing
3

Blanda gräddfil, dill, salt och en nypa peppar i en liten skål.

Servera
4

Fyll tortillas med spenat, gurka, dressing och lax och rulla ihop till wraps.

Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image