Tacos för oftast tankarna till Mexico, men kvällens variant bjuder på asiatiska smaker. Supergoda tacos med vegofärs, lök, morot, coleslaw med gurka, och asiatisk dressing blir en favorit för hela familjen.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
1
Gurka
160
Vegofärs
(Innehåller Gluten, Korn, Soja)
8
Minitortillas
(Innehåller Gluten, Vete)
1
Morot
150
Strimlad salladsmix
40
Aioli
(Innehåller Ägg, Senap)
40
Asiatisk dressing
(Innehåller Soja, Gluten, Vete, Sesam)
1
Lök
75
Asiatisk woksås
(Innehåller Gluten, Sulfiter, Vete, Sesam, Soja)
Skala gurka med en potatisskalare i långa band, sluta när du når in till kärnorna. Dela kärndelen i kvartar på längden, och tärna sen i små bitar. Skala även morot i långa band. Skiva lök tunt.
Blanda salladsmix, hackad gurka (inte banden), och aioli i en stor skål . Krydda med salt* och peppar*, och blanda väl.
Hetta upp en skvätt olivolja* i en mellanstor stekpanna på medelhög värme. Stek lök tills mjuk, 2-3 min.
Tillsätt vegofärs, asiatisk woksås och en skvätt vatten* till stekpannan. Stek i 2-3 min.
Värm minitortillas i 10 s intervaller i mikron eller i en torr stekpanna tills genomvarma.
Bygg tacos med färs, coleslaw och gurk- och morotsband. Ringla över asiatisk dressing.