Hugg in i vår matiga sandwich fullproppad med knaprig bacon, stekta skogschampinjoner och tunna äppleskivor.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
15
Balsamvinäger
75
Salladsmix
200
Skogschampinjoner
1
Rödlök
3
Vitlöksklyfta
1
Bladpersilja
1
Baguette
1
Äpple
50
Majonnäs
(Innehåller Senap, Ägg)
Bacon
Sätt ugnen på 200°C. Placera baconskivorna på en plåt med bakplåtspapper. Tillaga i toppen av ugnen i ca 15 min, eller tills krispiga.
Skär champinjoner i tunna skivor. Skiva rödlök tunt. Finhacka vitlök.
Hetta upp en skvätt olja* i en stekpanna på hög värme. Fräs rödlök, svamp, balsamvinäger och hälften av vitlöken i ca 5 min.
Finhacka persilja. Blanda persilja, resterande vitlök och olivolja* [2 msk, 2 pers | 4 msk, 4 pers] i en skål.
Dela brödet på både längden och bredden, och bre dem med kryddolja. Baka brödet i ugnen i 7-8 min.Skär äpple i tunna skivor.
När brödet är klart, bre majonnäs på bottenskivan. Placera svamp, bacon och salladsmix ovanpå och toppa med äppleskivor. På med locket och hugg in!