topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Crumbed pork

Crumbed pork

med fräsch päronslaw och BBQ-sås

Servera familjen en middag som får dem att njuta likt Ernst ikväll - laga dessa barnsligt goda panerade schnitzlar och ljuvlig päronslaw och se hur de glupskt äter sig mätta. Toppa rätten med smarrig bbq-sås som både ger en extra smakdimension och trevlig sommarkänsla.

Taggar:
<650 kcal 2P-baserat
Snabb
Proteinrik
Max 50g kolhydrater
Allergener:
Gluten
Vete
Sulfiter
Senap
Mjölk
Ägg

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid20 minuter
20 minuter
NivåMedel

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Pankoströbröd

(Innehåller Gluten, Vete)

60 g

BBQ-sås

(Innehåller Sulfiter, Senap)

150 g

Strimlad salladsmix

½ st

Kålrabbi, vit

20 g

Finriven ost

(Innehåller Mjölk, Ägg)

250 g

Skivad fläskkotlett

40 g

Aioli

(Innehåller Ägg, Senap)

1 st

Päron

Ingår inte i din leverans

1

Ägg till panering

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2195 kJ
Energi (kcal)525 kcal
Fett25.2 g
varav mättat6.8 g
Kolhydrater35.1 g
varav socker18.8 g
Protein35.5 g
Salt1.7 g

Instruktioner

Förbered panering
1

Krydda köttet med en nypa salt på båda sidorna.

Vispa ägg i en djup tallrik.

Blandapanko med riven ost, en nypa salt och peppar i en ny djup tallrik.

Panera kött
2

Vänd fläskkött först i ägg och sen i pankomix. Lägg det på en tallrik och ställ åt sidan.

Stek schnitzlar
3

Hetta upp en generös skvätt olivolja i en stor stekpanna på medelhög värme.

Stek kött i 2-3 min på varje sida, eller tills ytan är gyllene och frasig och köttet är genomstekt. Tillsätt mer olivolja vid behov.

Lägg över schnitzel på en ren tallrik med hushållspapper och låt rinna av.

4

Skär päron i tunna skivor.

Grovhacka gurka.

5

Blanda salladsmix, päron, gurka, aioli och en skvätt vatten i en salladsskål. Krydda med en nypa salt och peppar.

6

Lägg upp schnizlar och päronslaw på tallrikar.

ServeraBBQ-sås vid sidan av.