Gör en kulinarisk vandring längs de centralamerikanska bergsryggarna och se couscousen sprida ut sig på tallriken som snöflingor på Volcán Tajumulco när den reflekteras mot de krispiga koftasbiffarna. Servera med en uppfriskande citrondressing som fräschar upp måltiden likt svalkande bergsluft.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
20 g
Tranbär
(Kan innehålla Sesam, Nötter, Jordnötter)
4 g
Grönsaksbuljong
(Innehåller Selleri)
100 g
Couscous
(Innehåller Gluten, Vete Kan innehålla Soja)
2 st
Rödbeta
1 st
Morot
4 g
Vitlöksflörter
60 g
Spenat
½ st
Apelsin
1 portionspåse
Bladpersilja
200 g
Grillost
(Innehåller Mjölk)
12.5 g
Honung
25 g
Majonnäs
(Innehåller Senap, Ägg)
75 ml
Gräddfil
(Innehåller Mjölk)
½ st
Citron
½ tsk
Salt (steg 1)
2.5 dl
Vatten (steg 1)
½ tsk
Salt (steg 2)