Servera familjen en middag som får dem att njuta likt Ernst ikväll - laga dessa barnsligt goda panerade schnitzlar och ljuvlig päronslaw och se hur de glupskt äter sig mätta. Toppa rätten med smarrig bbq-sås som både ger en extra smakdimension och trevlig sommarkänsla.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
1
Gurka
30
Pankoströbröd
(Innehåller Gluten, Vete)
60
BBQ-sås
(Innehåller Sulfiter, Senap)
150
Strimlad salladsmix
(Kan innehålla Selleri)
20
Finriven ost
(Innehåller Mjölk, Ägg)
250
Skivad fläskkotlett
40
Aioli
(Innehåller Ägg, Senap)
1
Päron
1
Ägg (steg 1)
1
Olivolja (steg 3)
Krydda köttet med en nypa salt på båda sidorna. Vispa ägg [1 st | 2 st] i en djup tallrik. Blanda panko med riven ost, en nypa salt och peppari en ny djup tallrik.
Vänd fläskkött först i ägg och sen i pankomix. Lägg det på en tallrik och ställ åt sidan.
Hetta upp en generös skvätt olivolja i en stor stekpanna på medelhög värme. Stek kött i 2-3 min på varje sida, eller tills ytan är gyllene och frasig och köttet är genomstekt. Tillsätt mer olivolja vid behov. Lägg över schnitzel på en ren tallrik med hushållspapper och låt rinna av.
Skär päron i tunna skivor. Grovhacka gurka.
Blanda salladsmix, päron, gurka, aioli och en skvätt vatten i en salladsskål. Krydda med en nypa salt och peppar.
Lägg upp schnizlar och päronslaw på tallrikar. Servera BBQ-sås vid sidan av.