Japanskinspirerad ”katsu sando” med fläsk
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japanskinspirerad ”katsu sando” med fläsk

Japanskinspirerad ”katsu sando” med fläsk

2 portioner | med asiatisk majo och kål

Superenkla och utsökt goda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. En katsu sando är en japansk sandwich som består av saftigt kött, mjukt bröd och en asiatisk sås. Vår version innehåller mjuka briochebröd, panko- och ingefärspanerat fläskkött och spetskål blandat med asiatisk majonnäs.

Taggar:
Ägg medföljer inte
Allergener:
Gluten
Vete
Senap
Ägg
Sesam
Soja
Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid15 minuter
15 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Pankoströbröd

(Innehåller Gluten, Vete)

5 g

Ginger Ninja

(Innehåller Senap, Ägg)

50 g

Asiatisk majonnäs

(Innehåller Sesam, Ägg, Senap, Soja, Gluten, Vete)

2 st

Briochebröd

(Innehåller Ägg, Gluten, Mjölk, Vete Kan innehålla Sesam, Soja)

150 g

Förskuren spetskål

250 g

Skivad fläskkotlett

Ingår inte i din leverans

2 msk

Mjöl till panering

¼ tsk

Salt till panering

1

Ägg till panering

½ tsk

Salt till sallad

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3090 kJ
Energi (kcal)739 kcal
Fett33.4 g
varav mättat7.4 g
Kolhydrater66.7 g
varav socker10.7 g
Protein41.3 g
Salt4.3 g

Köksredskap

Large Frying Pan

Instruktioner

Panera kött
1

Värm ugnen till 220 ºC/200 ºC (varmluft).

Dela bröd på mitten, placera dem direkt på ugnsgallret och värm i ugnen i 3–4 min.

Blanda vetemjöl, salt och en nypa peppar i en djup tallrik.

Vispa ägg i en annan djup tallrik.

Blanda panko og Ginger Ninja i en tredje djup tallrik.

Vänd kött först i mjöl, sen ägg och till sist panko. Lägg över på entallrik.

TIPS: Om du inte har ägg kan du använda 2 msk mjölk istället.

Stek kött
2

Hetta upp en stor stekpanna på medelhög värme och tillsätt olivolja så det täcker pannan.

Stek kött i 3–4 min per sida, eller tills gyllene och genomstekt. Lägg över på entallrik med hushållspapper.

TIPS: 1) Köttet är färdiglagat när det är utan inslag av rosa. 2) Tillsätt extra olja vid behov så köttet inte fastnar i stekpannan. 3) Stek i omgångar vid behov.

Gör kålsallad
3

Under tiden, blanda asiatisk majonnäs, salt och en nypa peppar i en stor skål.

Vänd ner kål i skålen.

Servera
4

Fyll briochebröd med kött och kålsallad.

Slå in i papper och halvera när de ska ätas.

Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image