Superenkla och utsökt goda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. I dag frestar vi med härliga lunchwraps, som enkelt kan förberedas i god tid om du vill ta med dem till jobbet eller på picknick. Vi fyller våra wraps med kikärtor mosade med curry och srirachamajonnäs, salladsmix, färskt äpple och hackad mandel.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
1 paket
Kikärtor
2 st
Tortillabröd
(Innehåller Gluten, Vete)
60 g
Salladsmix
80 g
Mandlar
(Innehåller Nötter Kan innehålla Råg, Sesam, Spelt, Vete, Korn, Gluten, Havre, Jordnötter)
4 g
Curry-On
1 st
Äpple
100 g
Majonnäs
(Innehåller Senap, Ägg)
20 g
Sriracha
½ tsk
Salt (steg 2)
Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft) om du inte har en mikrovågsugn.
Värm tortillas i 30–60 sek i mikrovågsugnen, eller täckta med folie i ugnen i 4–5 min.
TIPS: Våra tortillas kan ätas som de är, men vi rekommenderar att värma dem.
Under tiden, häll av och skölj kikärtor.
Mosa kikärtor grovt med en gaffel i en medelstor skål.
Rör i Curry-On, sriracha, majonnäs, salt [1/2 tsk] och en nypa peppar.
Skölj salladsmix.
Grovhacka mandlar.
Halvera, kärna ur och skär äpple i tunna skivor.
Fyll tortillas med kikärtsmos, salladsmix, äpple och mandlar och rulla ihop till wraps.