Italiensk-inspirerad prosciuttobaguette
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Italiensk-inspirerad prosciuttobaguette

Italiensk-inspirerad prosciuttobaguette

2 portioner | med krämig pesto

Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Till dagens snabba lunchmacka har vi hämtat inspiration från Italien. Vi brer värmda baguetter med krämig pestodressing och fyller dem med rucola, tomat och prosciutto, och så är maten serverad!

Allergener:
Gluten
Vete

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstidtio minuter
tio minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

2 st

Baguette

(Innehåller Gluten, Vete Kan innehålla Sesam)

100 g

Prosciutto

40 g

Rucola

1 st

Tomat

100 g

Krämig pestodressing

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2867 kJ
Energi (kcal)685 kcal
Fett35.8 g
varav mättat5.2 g
Kolhydrater68.2 g
varav socker8.2 g
Protein23.4 g
Salt5.3 g

Köksredskap

Bakplåt

Instruktioner

Rosta baguette
1

Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft).

Placera baguette direkt på ugnsgallret och värm i ugnen i 7–8 min.

TIPS: Våra baguetter kan ätas rätt ur påsen, men vi rekommenderar att rosta dom.

Förbered grönsaker
2

Under tiden, skär soltorkad tomat i tunna skivor.

Skölj rucola.

TIPS: Du kan använda en sax för att lättare dela tomaterna. 

Dela baguetter
3

Dela varma baguetter på längden.

Servera
4

Bre baguettehalvor med krämig pestodressing.

Lägg rucola, prosciutto och soltorkad tomat på underdelen och toppa med andra halvan av brödet.

Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image