Superenkla och utsökt goda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser till 4 portioner ingår. I dag gör vi en klassisk ugnspannkaka, och med vår färdiga pannkaksmix går det snabbt och lätt. Vi toppar vår ugnspannkaka med krispig bacon och serverar den givetvis med lingonsylt.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
400 g
Pannkaksmix
(Innehåller Mjölk, Ägg, Gluten, Vete Kan innehålla Soja, Khorasanvete, Sesam, Spelt, Havre, Korn, Råg, Jordnötter, Nötter, Kamut, Lupin)
100 g
Lingonsylt
140 g
Bacon, tärnad
5 dl
Vatten till pannkakor
1 msk
Smör till bakform
Värm ugnen till 190 °C/170 °C (varmluft).
Vispa ihop vatten och pannkaksmix i en stor skål tills slätt.
Smörj en ugnsform med smör.
Häll pannkaksmix i ugnsformen och fördela med en slickepott.
Grädda i ugnen i 30–35 min.
Under tiden, hetta upp en medelstor stekpanna på medelhög värme.
Stek bacon i 4–5 min, eller tills gyllene.
Toppa ugnspannkaka med bacon och servera med lingonsylt.