Den kulinariska resan går till Mexico, och bjuder på en räktacos med massor av spännande tillbehör. En vacker cajunmajo rör du ihop på få minuter. Tomatsalsan bjuder på en perfekt balanserad mix av salt och surt. Jalapeños ger rätten styrka.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
50
Majonnäs
(Innehåller Senap, Ägg)
5
Tex-Mex
8
Minitortillas
(Innehåller Gluten, Vete)
150
Strimlad salladsmix
2
Tomat
1
Ekologisk lime
1
Koriander
1
Jalapeno
1
Rödlök
4
Ay Cajun-ba
(Innehåller Sulfiter)
150
Räkor
(Innehåller Kräftdjur, Sulfiter Kan innehålla Mjölk, Ägg, Senap, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Blötdjur)
2
Vetemjöl (steg 3)
Finhacka tomat och rödlök. Skiva jalapeno tunt. Grovhacka koriander. Dela lime i klyftor. Grovhacka räkor på en separat skärbräda.
Blanda majonnäs, Ay Cajun-ba och en skvätt vatten* i en skål. Blanda tomat, hälften av koriandern och en generös skvätt limejuice i en ny skål.
Blanda vetemjöl* [2 msk | 4 msk] och Tex-Mex i en skål. Tillsätt räkor och rödlök, blanda så de täcks av mjölmixen.
Hetta upp en skvätt olivolja* i en stor stekpanna på medelhög värme. Stek räkor och rödlök i 3 min, eller tills genomstekta.
Blanda salladsmix, en skvätt limejuice och cajunmajonnäs [1 msk | 2 msk] i en skål. Värm minitortillas i 10 sek intervaller på en tallrik i mikrovågsugn, eller snabbt i en torr stekpanna, tills uppvärmda.
Sätt fram alla ingredienser på bordet. Bre cajunmajonnäs på minitortillas. Toppa med coleslaw, räkor och tomatsalsa. Garnera med jalapeno och resterande koriander.