.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
3
Tex-Mex
1
Vitlöksklyfta
1
Morot
Nötfärs
30
Pankoströbröd
(Innehåller Gluten, Vete)
1
Gurka, piccolo
75
Grekisk salladsost
1
Koriander
1
Krossade tomater
150
Couscous
1
Ägg
1
Vatten
Finhacka vitlök. Skala och finriv morot.
Blanda nötfärs, vitlök, morötter, Hello Mexico kryddmix, panko och ägg* i en skål och krydda med en nypa salt* och peppar*. Sätt åt sidan.
Finhacka gurka, koriander och salladsost [1/2 paket, 2 pers] och blanda i en skål tillsammans med en skvätt olja*, en nypa salt* och peppar*.
Koka upp krossade tomater och vatten* (se mängd i ingredienslistan) i en såspanna. Krydda med en nypa salt*, peppar* och socker*. Låt sjuda i 4-5 min. Tillsätt couscous och rör om. Ta av pannan från värmen, lägg på ett lock och sätt den åt sidan i 5 min.
Hetta upp en skvätt olja* i en stekpanna på medelvärme. Forma under tiden köttfärsen till pannbiffar (2 biffar/person).
Stek pannbiffarna i 4-5 min på varje sida, eller tills de är helt genomstekta. VIKTIGT: Pannbiffarna är färdiglagade när köttet är genomstekt och utan inslag av rosa.
Lägg upp couscous och pannbiffar på varsin tallrik och toppa med gurksalsa.