topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pesto topped salmon

Pesto topped salmon

with roasted almond broccolini and cheesy potato wedges

Allergener:
Fisk
Gluten
Vete
Mjölk
Ägg
Nötter
Sulfiter

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid35 minuter
30 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Laxfilé

(Innehåller Fisk)

60 g

Calabresepesto

30 g

Pankoströbröd

(Innehåller Gluten, Vete)

500 g

Potatis

2 st

Vitlöksklyfta

40 g

Finriven ost

(Innehåller Mjölk, Ägg)

20 g

Mandlar

(Innehåller Nötter Kan innehålla Råg, Sesam, Spelt, Vete, Korn, Gluten, Havre, Jordnötter)

150 g

Broccolini

12 ml

Balsamvinäger

(Innehåller Sulfiter)

125 g

Körsbärstomater

1 portionspåse

Basilika

40 g

Rucola

Ingår inte i din leverans

1 msk

Olivolja (steg 2)

1 msk

Smör (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3542 kJ
Energi (kcal)847 kcal
Fett49.6 g
varav mättat15.5 g
Kolhydrater59.4 g
varav socker9.5 g
Protein43.2 g
Salt1.4 g

Köksredskap

Bakplåt
Stekpanna

Instruktioner

1
2
3
4
5
6