topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Schnitzel

Schnitzel

med päronslaw & BBQ-sås

Servera familjen en middag som får dem att njuta likt Ernst ikväll - laga dessa barnsligt goda panerade schnitzlar och ljuvlig päronslaw och se hur de glupskt äter sig mätta. Toppa rätten med smarrig bbq-sås som både ger en extra smakdimension och trevlig sommarkänsla.

Taggar:
<650 kcal 2P-baserat
Snabb
Allergener:
Gluten
Vete
Sulfiter
Senap
Ägg

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid20 minuter
20 minuter
NivåMedel

Ingredienser

Antal portioner

1

Gurka

30

Pankoströbröd

(Innehåller Gluten, Vete)

60

BBQ-sås

(Innehåller Sulfiter, Senap)

150

Strimlad salladsmix

1

Gräslök

1

Ekologisk citron

20

Finriven ost

250

Skivad fläskkotlett

40

Aioli

(Innehåller Ägg, Senap)

1

Päron

Ingår inte i din leverans

1

Ägg (steg 1)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kcal)494 kcal
Energi (kJ)2066 kJ
Fett23.35 g
varav mättat5.1 g
Kolhydrater32.75 g
varav socker19.7 g
Protein32.41 g
Salt1.5 g

Instruktioner

Förbered panering
1

Vispa ägg* i en djup tallrik. Blanda panko med riven ost, en nypa salt* och peppar* i en ny djup tallrik.

Panera kött
2

Vänd fläskköttet först i ägg*, sedan i pankomixen. Lägg det på en tallrik och ställ åt sidan.

Stek schnitzlar
3

Hetta upp en generös skvätt olja* i en stor stekpanna på medelhög värme. Lägg i köttet när oljan är uppvärm. Stek i 3-4 min på varje sida, eller tills ytan är gyllene och frasig och köttet är genomstekt. Tillsätt mer olja* vid behov. För över schnitzel på en ren tallrik med hushållspapper och låt rinna av. VIKTIGT: Schnitzeln är färdiglagad när köttet är genomstekt och utan inslag av rosa.

Förbered grönsaker
4

Skär päron i tunna skivor. Grovhacka gurka. Finhacka gräslök. Skär citron i klyftor.

Blanda päronslaw
5

Blanda salladsmix, päron, gurka, aioli, en skvätt citronjuice, en skvätt vatten* och hälften av gräslök i en salladsskål. Krydda med en nypa salt* och peppar*.

Servera
6

Fördela schnizlar och päronslaw mellan era tallrikar. Garnera med resterande gräslök och servera BBQ-sås vid sidan av.