Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Shawarma är en take away-favorit, men med vårt recept går det nästan lika snabbt att laga därhemma. Vi värmer tortillabröd och fyller dem med stekt vegokebab som vi smaksätter med vår egen kryddblandning Panamat, färsk spenat, rödlök och svalkande yoghurt.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
4 g
Panamat
2 st
Tortillabröd
(Innehåller Gluten, Vete)
150 g
Yoghurt
(Innehåller Mjölk)
1 st
Rödlök
200 g
Vegansk kebab
(Innehåller Soja, Vete, Gluten, Senap, Havre)
60 g
Spenat
Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft) om du inte har en mikrovågsugn.
Värm tortillas i 30–60 sek i mikrovågsugnen, eller täckta med folie i ugnen i 4–5 min.
TIPS: Våra tortillas kan ätas rätt ur påsen, men vi rekommenderar att värma dem.
Hetta upp en skvätt olivolja i en stor stekpanna på medelhög värme.
Stek vegokebab med Panamat och en nypa peppar i 3–4 min, eller tills brynt.
Under tiden, skär rödlök i tunna skivor.
Skölj spenat.
Toppa tortillas med vegokebab, spenat, rödlök och yoghurt.
Krydda med en nypa salt och peppar, vik in ändarna och rulla ihop till burritos.