Kavla upp ärmarna och stig in i en vegetarisk regnskog av okonstlade läckerheter med vår varma pärlcouscoussallad som inte tar mer än 25-30 minuter att laga. Svamp, valnötter och tranbär bildar lika många smakkombinationer i din mun som det finns djurarter i Amazonas. Toppa med smältande parmesan över lövtäcket och börja sakta paddla mot smakrikets paradis.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
4
Grönsaksbuljong
170
Pärlcouscous
(Innehåller Vete, Gluten)
2
Schalottenlök
1
Zucchini
200
Champinjoner
20
Valnötter
150
Grekisk salladsost
60
Pesto, grön
(Innehåller Mjölk, Sulfiter)
½
Crème fraiche
(Innehåller Mjölk)
70
Rucola
4
Vatten (steg 1)
Koka upp en kastrull med vatten* [4 dl | 8 dl] och grönsaksbuljong. Tillsätt pärlcouscous, sänk till medelvärme och låt sjuda i 12-15 min, eller tills den är mjuk men ger lite tuggmotstånd och vattnet har absorberats.
Skiva schalottenlök och svamp tunt. Tärna zucchini. Finhacka persiljeblad.
Grovhacka valnötter och tranbär.
Hetta upp en skvätt olivolja* i en stekpanna på hög värme. Fräs lök i 1-2 min. Tillsätt zucchini, svamp och sojasås. Stek i 4-5 min. Sänk till medelvärme och rör ner persilja, valnötter, tranbär en nypa salt* och peppar*. Stek i ytterligare 5 min. Tillsätt couscous och crème fraiche [1/2 paket, 2P]. Värm upp under omrörning i 1 min.
Grovhacka rucola och strö ner den i stekpannan.
Fördela couscoussalladen mellan era tallrikar, och hugg in!