Upptäck smakrika tofu-recept
Utforska nya sätt att laga god tofu med HelloFresh! Våra recept ska göra matlagningen enkel samtidigt som du upptäcker nya smaker. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren kock, hittar du tips och tricks för att skapa smakrika och roliga tofurätter hemma.
Recept med stekt tofu
Här hittar du våra recept med krispig tofu.Mer tofu i vardagen
Förbered tofun med perfekt smak och textur varje gång
FAQ - Tofu och tofu-recept för hela familjen
Hur smaksätter man tofu på bästa sätt?
Tofu har en mild smak från start, vilket gör den perfekt för att kunna ta åt sig olika smaker. Därför behöver den lite extra punch. Du kan exempelvis marinera tofu i din favoritmarinad, steka den med massor av kryddor eller blanda i den i olika såser och grytor.
Vilken typ av tofu ska jag använda?
Använd fast eller extra fast tofu för stekning, grillning och fritering eftersom den håller formen bättre. Silkestofu är bäst för soppor, smoothies, och desserter på grund av dess mjuka och krämiga konsistens. För de flesta av våra recept kan du använda fast tofu eller extra fast tofu.
Kan jag äta tofu rå?
Ja, du kan äta tofun rå, särskilt silkestofu som ofta används i kalla rätter som sallader och desserter. Det är dock viktigt att hålla rå tofu kall och förvara den korrekt för att undvika bakterietillväxt.
Testa något nytt varje dag
+7
Recept du kommer att älska!
Beställ vad du vill, när du vill - utan bindningstid.