
Superenkla och utsökt goda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser till 2 portioner ingår. De flesta barn föredrar att ha maten uppdelad och att kunna se exakt vad de äter. Det hjälper vi gärna till med i form av denna enkla och goda kvällsmat för de minsta. Vi gör en tallrik med äppelklyftor, gurkstavar, paprikaskivor och pitapizza med tomatpuré och ost.
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
2 st
Pitabröd
(Innehåller: Gluten, Vete)
100 g
Riven gouda
(Innehåller: Mjölk)
1 burk
Tomatpuré
1 st
Äpple
1 st
Paprika
1 st
Gurka

Värm ugnen till 240 °C/220 °C varmluft.
Placera pitabröd på en plåt med bakplåtspapper.
Bre med tomatpuré, strö över ost och grädda i 5–6 min, tills osten har smält.

Skär paprika i 2 cm tjocka skivor.
Skär gurka i 1 cm tjocka stavar.

Halvera, kärna ur och skär äpple i klyftor.

Lägg upp pitapizza, äpple, gurka och paprika på tallrikar.