Null
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
20
Tranbär
250
Spaghetti
1
Vitlöksklyfta
1
Schalottenlök
200
Skogschampinjoner
1
Bladpersilja
1
Morot
12
Vitvinsvinäger
Crème fraiche
Bacon
⅓
Olivolja
10
Vatten
Koka upp vatten* (se mängd i ingredienslistan) i en stor kastrull. Tillsätt en nypa salt*och spaghetti. Låt koka i 10-12 min. Häll av i ett durkslag och för över pastan till kastrullen igen och ställ åt sidan med lock på.
Skala och finhacka vitlök och schalottenlök. Skär bacon i 2 cm breda bitar. Dela svamp i 1 cm breda skivor.
Fräs lök, bacon och svamp i en stor stekpanna på medelvärme i 5 min.
Finhacka persilja (spara lite till servering). Tillsätt crème fraîche, persilja och spaghetti i stekpannan. Rör om ordentligt, ta stekpannan åt sidan och smaksätt med salt och peppar*.
Skala och grovriv morot. Blanda vitvinsvinäger, olivolja*, salt och peppar* i en skål. Lägg sedan till morot och tranbär.
Servera spaghettin med råkostsalladen på sidan.